Zagovor diplomskih nalog na višji strokovni šoli

Dne 26. septembra 2024 je na Izobraževalnem centru Geoss d.o.o., višja strokovna šola, potekal uspešen zagovor diplomskih nalog, ki je zaznamoval pomemben mejnik v akademski poti 12 študentov. Študenti iz treh različnih programov – EkonomistInformatika in Logistično inženirstvo – so s tem uradno zaključili svoje šolanje in prejeli priznanje za vložen trud in delo.

Zagovor je bil zadnji korak na poti do diplome, ki je simbol znanja, kompetenc in spretnosti, pridobljenih med študijem. Študenti so svoje diplomske naloge uspešno predstavili komisiji, ki je ocenjevala njihovo vsebino, raziskovalno delo in sposobnost uporabe teoretičnih znanj v praksi. Komisija je pohvalila njihovo zavzetost, inovativne pristope ter sposobnost reševanja kompleksnih izzivov v izbranih področjih.

Ob zaključku so diplomanti prejeli iskrene čestitke s strani profesorjev in vodstva šole, ki so izrazili ponos nad dosežki novih diplomantov ter jim zaželeli veliko uspeha na nadaljnji poklicni poti.

Višja strokovna šola Izobraževalnega centra Geoss ostaja zavezana kakovostnemu izobraževanju in spodbuja študente k nenehnemu učenju, kar dokazuje tudi uspešen zagovor, ki je bil odraz njihove predanosti in trdega dela.